Benvinguts a la web de Pompas Fúnebres Ibiza, l’empresa de serveis funeraris líder a EivissaMés de 50 anys de servei a Eivissa i Formentera ens avalen.

Des de ja fa molts d’anys, l’objectiu prioritari de la nostra empresa es centrar-mos en oferir un servei de màxima qualitat per a què els nostres clients es puguin centrar en l’acomiadament del seus sers estimats, que és el veritablement important.

A Pompas Fúnebres Ibiza ens hem compromès a oferir un servei integral, i per això disposem d’unes còmodes i acollidores instal·lacions amb servei de vetlla, tanatori i trasllat del difunt a l’església o al cementiri que els seus familiars escollin.

El nostre equip de persones posa tot el seu esforç en oferir un tracte professional i proper les 24 hores, durant els 7 dies a les setmana, els 365 dies de l’any, perquè el més important és facilitar al màxim el difícil moment del comiat d’un ser estimat. Contacti’ns a les nostres instal·lacions o per telèfon.

Oferim un servei permanent a hospitals, residències i domicilis en tota l’illa d’Eivissa i Formentera. El nostre alt nivell de qualitat també fa que siguem l’empresa funerària a càrrec de les defuncions judicials. També els ajuntaments confien en nosaltres per els seus serveis de beneficència. De igual forma, oferim serveis funeraris a Eivissa i Formentera per a les majors assegurançes.

Per contractar els nostres serveis funeraris a Eivissa i Formentera únicament ha de contactar al nostre telèfon d’atenció 24 hores, 971392000. Si ho prefereix, podem visitar-lo a domicili, perquè a Pompas Fúnebres Ibiza sabem que hi ha moments en els quals els nostres clients ens necessiten al màxim.

Gràcies per confiar en nosaltres.

pesames-online-banner-lateral2 consulte-esquela-banner-lateral2 flores-online-banner-lateral2 solicite-presupuesto-banner-lateral2