Què cobreix l’assegurança de defunció?

L’assegurança de defunció és un contracte entre el difunt i l’empresa asseguradora. Les cobertures depenen del que s’hagi contractat.
Existeixen diferents modalitats de contractes. El més habitual és que cobreixin tot el servei, inclòs el tanatori, flors, taüts, esqueles.

Com puc saber si el difunt havia otorgat testament o no?

Pompas Fúnebres Ibiza s’encarregarà de sol·licitar, si els familiars ho desitgen, un certificat d’últimes voluntats, on consta si el difunt havia otorgat testament davant notari o no.

És convenient contractar una assegurança de defunció? 

Contractar una assegurança de defunció, també anomenat segur de decessos, és interessant ja que ajuda a anticipar una situació futura. El més reconfortant per a les persones majors és saber que el seu comiat no ha de suposar una càrrega per als seus familiars. A Pompas Fúnebres Ibiza treballem amb la major part de les asseguradores de defuncions espanyoles i estrangeres, incloent totes les companyies capdavanteres a nivell nacional, que confien en els alts estàndarts de qualitat de servei que oferim als nostres clients d’Eivissa i Formentera.

Ofereix Pompas Fúnebres Ibiza el servei de crematori a Eivissa per a l’ incineració dels difunts?

En els últims anys hem estat invertint en la millora de les nostres instal·lacions. Lamentablement, i encara que l’empresa ha intentat la instal·lació d’un forn crematori, la legislació balear prohibeix la construcció d’aquestes instal·lacions en un lloc que no sigui un cementiri, la qual cosa limita la construcció d’incineradores a la iniciativa dels ajuntaments, que són els propietaris dels cementiris més importants.

Estem treballant amb això, i esperem poder veure resultats en un termini raonable. Mentrestant, l’empresa ofereix el servei d’incineració amb un concert amb una empresa de Mallorca.

Consulti el nostre apartat Incineracions a Eivissa para més informació.