A qui puc comunicar una defunció?

El millor és que cridi vostè al telèfon d’assistència de les funeràries o al de les asseguradores, que es troben disponibles les 24 hores. El telefon d’assistencia les 24 hores de Pompas Funebres Ibiza és el 971392000.

Quin és el procés des de la defunció fins a l’enterrament o incineració d’una persona?

Quan una persona mor, generalment ho fa bé a casa seva o bé en un hospital o residència. En ambdós casos, un metge ha de certificar la defunció, i, a partir d’aquest moment, Pompas Fúnebres Ibiza desplega tots els seus mitjans humans, tècnics e instal·lacions per facilitar als familiars tots els passos en el comiat de l’ésser estimat. En un termini brevíssim des de la defunció i durant les 24 hores del dia, es recull el cos del difunt i es porta a les nostres instal·lacions. Els familiars decidiran (o hauran decidit prèviament) si es vol vetllar el cos al tanatori (majoritàriament) o, en alguns casos, a la casa del difunt. També decideixen si s’aplica un tractament estètic al difunt, la roba del seu comiat i altres detalls sobre aquest tema, com l’arca fúnebre. Així mateix, els assessorem sobre la franja horària per a vetllar el cos més adequada, així com l’horari del funeral i l’enterrament, que gestionem amb les parròquies i cementiris. Els familiars decideixen també si volen comunicar a la societat eivissenca la pèrdua d’un ésser estimat a través dels diaris o les ràdios, servei que també els hi facilitam a Pompas Fúnebres Ibiza.
El dia del sepeli, es produeix l’atenció als familiars i amics que acudeixen a acomiadar al difunt al tanatori, i en el moment pertinent, els nostres vehicles traslladen al difunt a l’església o cementiri que pertoqui. Contacti’ns al nostre telèfon d’atenció al client 24 hores per resoldre els seus dubtes. Per a nosaltres, una garantia de bon servei és aconseguir la tranquil·litat dels familiars del mort.

Quant costa un servei funerari?

El concepte de servei funerari és molt ampli. El cost depèn dels serveis que es vulguin contractar i de si es disposa d’una assegurança de defunció o no. Existeix un servei bàsic a partir de 1450€ + IVA 21%, encara que el més habitual és que la gent ampliï aquest servei, fent-ho a la seva mida. Contacti amb nosaltres i li farem un pressupost detallat sobre les seves necessitats.