El grup Pompas Fúnebres Ibiza és una empresa eivissenca amb una antiguitat de 40 anys. Fundada en els anys 80, l’empresa està gestionada actualment per la segona generació.
La nova orientació que se li ha donat a l’empresa en els últims anys es basa en l’oferiment d’un servei de màxima qualitat, professional, íntim i orientat a facilitar-li al client tots els tràmits en el procés de comiat d’un ser estimat. A més, a diferència d’altres empreses, si el client així ho requereix, prestem un servei integral, que comença amb el trasllat del difunt des de la seva casa o l’hospital fins al tanatori, preparació del cos, vetlla, desplaçament a l’església i cementiri. Finalment, realitzem els tràmits administratius que comporta una defunció.

quienes-somos1      quienes-somos2

Un equip de 30 persones s’esforca al màxim perquè els nostres clients rebin el millor servei, en el moment adequat, sense esperes i sense problemes. Els nostres principis es basen en un tracte càlid i humà, un servei d’alta qualitat i la transparència amb la informació rebuda.

El nostre alt nivell de servei ha fet que siguem empresa de referència per a l’administració judicial, que realitza les seves autòpsies a les nostres instal·lacions modernes i ben equipades, així com per als ajuntaments, que confien en la nostra professionalitat per, entre altres, els seus serveis funeraris de beneficència.
En aquest moment gestionam un total de 10 cementiris dels municipis de Sant Joan i Santa Eulària a Eivissa, amb un alt nivell de satisfacció per part dels usuaris.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per què l’ informem dels nostres serveis, sense compromís.