traslados

Trasllats i repatriacions de difunts

En moltes ocasions ens trobem amb famílies que volen traslladar als seus éssers estimats al seu lloc d’origen, des d’Eivissa o cap a Eivissa. Pompas Fúnebres Ibiza, està al seu costat per fer-ho més fàcil.
Des de Pompas Fúnebres Ibiza realitzem el servei de trasllats de difunts des d’Eivissa cap a qualsevol lloc del món, així com també des de qualsevol lloc de món cap a Eivissa.

Trasllat de difunts des d’Eivissa cap a altres punts d’Espanya o repatriacions a l’estranger

Moltes vegades la voluntat d’un dels nostres sers estimats pot ser reposar en el seu lloc d’origen, tant en qualsevol punt d’Espanya com de l’estranger. Com és una situació que s’ha produït moltes vegades, des de PFI tenim àmplia experiència en realitzar els diferents tràmits que suposen el trasllat, tant a un altre punt d’ Espanya, com el trasllat o expatriació de difunts a l’estranger, sempre amb la filosofia de fer les coses fàcils als nostres clients.

Trasllat de difunts cap a Eivissa des d’altres punts d’Espanya o repatriacions des de l’estranger

De la mateixa forma, de vegades ens trobem que el nostre ésser estimat ha mort fora d’Eivissa i la seva voluntat és descansar a la seva illa, per la qual cosa també tenim àmplia experiència en el trasllat de difunts des de qualsevol punt d’Espanya, com el trasllat o repatriació des d’un país estranger a Espanya.

Truqui’ns al telèfon (+34) 971392000 o posi’s en contacte amb nosaltres des de la web.